محل تبلیغات شما

نقش صنعت بیمه درارتقاء کیفیت ساخت ساختمان ها
كلان شهر تهران با سرعت بسيار زيادي در حال توسعه است. طي 5 سال اخير به طور متوسط سالانه بالغ بر 15 ميليون متر مربع پروانه ساختماني از سوي شهرداري تهران صادر شده كه اين آمار در سال 86 به بيش از 25 ميليون مترمربع رسيده است.
قرارگيري اين كلان شهر در منطقه‌اي با فعاليت لرزه‌خيزي بسيار شديد و از سوي ديگر كيفيت نازل ساخت و ساز، مسئولين امر را برآن داشته است تا تدابير مختلفي را براي مقابله با بحران‌هاي احتمالي ناشي از زله بيانديشند.
يكي از اين تدابير، مطالعات طرح جامع مديريت بحران شهر تهران (1383) مي‌باشد كه مطابق آن، ارتقاي كيفيت ساخت و ساز به عنوان يكي از طرح‌هاي اولويت‌دار توصيه شده است. صنعت بيمه نيز به عنوان يكي از راهكارهاي "تدوين و اصلاح نظام كنترل و تضمين كيفيت" در طرح مذكور در نظر گرفته شده است.
تدوين "نظام جامع بيمه ساختمان‌ها در برابر زله" با هدف ايجاد بستر لازم براي به كارگيري صنعت بيمه در جهت ارتقاء كيفيت ساخت و ساز، افزايش طول عمر ساختمان‌ها و افزايش آرامش رواني اقشار جامعه امري ضروري است. پيش نياز تدوين چنين نظامي نيز بررسي قوانين و مقررات موجود بيمه كشور در زمينه بيمه زمان ساخت و بهره‌برداري ابنيه و استفاده از تجارب ساير كشورها درخصوص موضوع است.

نقش صنعت بیمه درارتقاء کیفیت ساخت ساختمان ها
پيشينه بيمه و ساخت و ساز
از زمان پيدايش انسان تاكنون، قسمت اعظم تلاش و منابع مردم، صرف محافظت از خويش در مقابل پديده‌هايي مانند باران، برف، باد و يا آفتاب سوزان شده كه بيانگر آن است كه چرا خانه هميشه دارايي مهمي در طول زندگي انسان يا حتي بعد از مرگ وي به حساب مي‌آمده است.

انجمن مهندسی و مدیریت ساخت ایران (ICEMA) Iran Construction Engineering Management Association

 


مدیریت ساخت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها